30.06.2022 10:31
RIJEKA, 29. lipnja 2022. (Hina) - Novouređena pješčana plaža u sklopu hotela Valamar Padova na otoku Rabu, u koju je tvrtka Imperial Riviera uložila više od dva milijuna eura, u srijedu je svečano otvorena, doznaje se iz te tvrtke.
Na novouređenoj plaži, kapaciteta oko 700 kupača, postavljeni su baldahini, ležaljke i atrakcije za djecu, a na dijelu plaže kupači mogu postaviti svoje ručnike. Plažom upravlja koncesionar Imperial Riviera, a osim za goste hotela Valamar Padova otvorena je za građane i ostale turiste koji borave na otoku Rabu. Direktor destinacije Rab u Imperial Rivieri Vlado Miš izjavio je da je Imperial Riviera još 2012. inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području Banjola, od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta. "Kontinuirano ulažemo u turistički razvoj destinacije Rab i kvalitetu usluge," rekao je i zahvalio na potpori Gradu Rabu, Lučkoj Upravi Rab i Primorsko-goranskoj županiji.

googleZAGREB, 29. ožujka 2023. (Hina) - Europska komisija odobrila je u utorak Googleovo preuzimanje Photomatha, zaključivši da "neće potaknuti zabrinutost za tržišno natjecanje u Europskom ekonomskom području (EEA)".

ZAGREB, 29. ožujka 2023. (Hina) - Hrvatska se mora brže prilagođavati promjenama koje na tržištu rada donose zelena i digitalna tranzicija i potaknuti povratak iseljenih stvaranjem povoljnije poslovne klime, složili su se u srijedu sudionici Eurotribine na temu Europske godine vještina. 

LONDON, 29. ožujka 2023. (Hina/Reuters) - Britanski WPP, najveća svjetska tvrtka za oglašavanje, izvijestio je da je kupio njujoršku marketinšku agenciju Obviously koja se u promotivnim kampanjama oslanja na influencere. 

BERLIN, 28. ožujka 2023. (Hina) - Dan nakon općeg štrajka prometnog sektora u Njemačkoj stanje u prometu u utorak se normaliziralo, a sindikati i poslodavci ponovno pregovaraju o kolektivnim ugovorima.

KOPRIVNICA, 28. ožujka 2023. (Hina) - Radovi na izgradnji novog Podravkinog logističko-distributivnog centra otvoreni su danas na prostoru pored proizvodnih pogona Podravke u Koprivnici.