07.10.2015 07:55
LONDON, 6. listopada 2015. (Hina/AFP), Donedavni trener Liverpoola Brendan Rodgers dobit će više od 10 milijuna funti zbog prijevremenog otkaza, pišu engleski mediji. 
Rogers je u nedjelju smijenjen s mjesta trenera Redsa, zbog loših rezultata na početku sezone, ali će dobiti pozamašan iznos jer je imao ugovor sa slavnim klubom na još tri godine. Irski trener je godišnje zarađivao oko pet milijuna funti, a s upravom se mora dogovoriti o dinamici isplate odštete koju mu jamči ugovor.

Liverpool je već tri dana bez trenera, a najizgledniji kandidat je čuveni Nijemac Juergen Klopp, koji je nakon odlaska iz Borussije Dortmund bez angažmana.

CESTAZAGREB, 23. ožujka 2023. (Hina) - Autobusni prijevoznici iz Udruge hrvatskih autobusnih javno-linijskih prijevoznika (UHAJLP) napuštaju radnu skupinu Ministarstva mora, prometa i infrastrukture (MMPI) za izradu novog zakona o prijevozu u cestovnom prometu, nezadovoljni novom definicijom kabotaže u međunarodnom prijevozu, koja dugoročno dovodi u pitanje opstojnost niza njihovih linija.

BERLIN, 23. ožujka 2023. (Hina/Reuters) - Njemačka ministrica unutarnjih poslova Nancy Faeser izjavila je da će istražiti bliske veze između Deutsche Telekoma i kineskog proizvođača opreme za mobilne mreže Huawei, objavio je njemački list Handelsblatt.

TORINO, 23. ožujka 2023. (Hina/Reuters) - Google je u četvrtak objavio da u Italiji planira uspostaviti još jednu bazu podatkovnih centara za računalstvo u oblaku, odabravši za sjedište nove "regije" Torino. 

OSIJEK 23. ožujka 2023. - Američka kompanija Jabil potvrdila je u četvrtak kako u u Osijeku planira gradnju velikog centra izvrsnosti za proizvodnju, u kojem se predviđa zapošljavanje više od 1.500 radnika, čime bi tvrtka postala jedan od najvećih poslodavaca u Slavoniji.

BERLIN, 22. ožujka 2023. (Hina/Reuters/dpa) - Visoka inflacija u Njemačkoj smanjila je potrošnju, a podignute kamatne stope odvraćaju kompanije od ulaganja, što će zakočiti njemačko gospodarstvo u ovoj i idućoj godini, upozorili su u srijedu vladini ekonomski savjetnici.